Офіс туризму Вінниці презентує нову «космічну» програму для дітей

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Космічна мандрівка» – спільний пізнавально-розважальний проєкт Офісу туризму Вінниці, гідеси Людмили Очеретної та Вінницької міської централізованої бібліотечної системи. На маленьких учасників та учасниць чекає екскурсія проспектом Космонавтів, конкурси, фотосесія, майстер-клас із виготовлення «Космопузиків», музей іграшки, літературна полиця, бібліокінопоказ і ще багато цікавого та незвіданого.


Перша така мандрівка відбудеться 30 червня, наступна – 7 липня. Екскурсійна програма стартує від постаменту з літаком на площі Костянтина Могилка, охоплює проспект Космонавтів, а також дві бібліотеки (центральну дитячу і бібліотеку-філію №13). Таким чином малеча зможе не лише розважитися і дізнатися багато цікавого, а й скористатися нагодою та зацікавитись новою для себе літературою.

Для участі в екскурсії 30 червня потрібно заповнити гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/5FKunRe56wZ37mQNA . Максимальна кількість дітей під час екскурсії – 15. Наступні групи анонсуватимуться на сторінці Офісу туризму Вінниці у Facebook.

Вартість екскурсії – 200 грн. Для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб діє знижка 30%.

Також екскурсію «Космічна мандрівка» можна замовити як програму в рамках святкування Дня народження дитини. За деталями необхідно звертатися до Офісу туризму Вінниці за тел. 096 775 67 95 або адресою [email protected].

А для дорослих гідеса Людмила Очеретна проведе екскурсію «Вінниця: подорож у часі». Пройде вона 25 червня об 11:00. Головна історична локація Вінниці – Замкова гора, звідки відкривається неймовірна панорама. Також учасники відвідають легендарні вінницькі фортеці: острів Кемпа, Вінницький замок, Мури. А ще – вулицю, яка змінила 5 назв, і зберегла найсокровенніші таємниці історії – нині вулиця Миколи Оводова.

Вартість екскурсії – 180 грн, знижка для внутрішньо переміщених осіб – 50%. Місце початку екскурсії – Замкова гора.

Аби взяти участь в екскурсії, необхідно заповнити гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/gdFg8xk3oSd5ftLe7 .

Коментарі у Facebook