Вінницька піаністка Марія Гресько здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Країна Кобзаря» ВМР

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Талановиті вінничани продовжують вражати своїми успіхами. Цього разу вихованка Вінницької дитячої музичної школи №2 Марія Гресько стала лауреатом першої премії Всеукраїнського багатожанрового двотурового конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря».

Конкурс відбувся в дистанційному форматі, тож взяти у ньому участь змогли десятки сильних учасників із різних куточків України.

«Марія вже шість років навчається у музичній школі, окрім гри на фортепіано, вона займається вокалом. Взагалі, у дівчинки дуже творча родина, її братик та сестричка також відвідують нашу музичну школу. Марія ділилася планами на майбутнє й говорила, що буде продовжувати розвиватися в музиці, адже це хобі їй приносить неабияке задоволення», – розповідає викладачка Людмила Колебошина.


Вона також додала, що успіх вихованців радує її набагато більше, ніж власний, адже викладачі Вінницької дитячої музичної школи №2 вкладають свої знання та вміння у молоде музичне покоління.

«Я пишаюся кожною перемогою наших вихованців, адже їхні перемоги наближають нас до головної!» – вважає директор Вінницької музичної школи Віталій Москаленко.

Коментарі у Facebook