Стрибки на батутах, гірки та лабіринти: VinSmart продовжує організовувати заходи для дітей-переселенців Про це повідомляє Вінницька міська рада

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

70 дітей із оздоровчого табору «Я-Маріуполь. Родина» днями запросили до «Країни мрій». Захід організували працівники VinSmart Центр, спільно з відділом молодіжної політики ВМР. У центрі розваг малеча залюбки випробовувала атракціони та весело провела час.

Серед маленьких відвідувачів і десятирічна Анастасія. Дівчинка приїхала до Вінниці з Маріуполя. Каже, у таборі знайшла багато нових друзів, з якими гарно відпочила. Найбільше сподобалося стрибати на батутах та спускатися з крутих гірок. Анастасія зізнається, що вже давно не була у розважальному центрі, тож дуже зраділа такій можливості.


«Саме заради таких емоцій і був ініційований захід. Було приємно спостерігати, як малеча занурилась в дивовижний світ розваг. Вони стрибали на батутах, проходили лабіринти, катались на гойдалках та насолоджувались дитинством. Щиро дякуємо центру розваг «Країна мрій» за гостинність, посмішки та любов до дітей», – каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook