Офіс туризму Вінниці презентує чергові новинки для дітей та дорослих ВМР

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Для юних любителів кіномистецтва Офіс туризму Вінниці пропонує цікаву серпневу прем’єру: поринути у чарівний світ кінематографу у новому екскурсійному проєкті «Чарівний світ кіно».
«На дітей 7-13 років чекатимуть п’ять зупинок в історичному центрі Вінниці, п’ять секретів кінематографу, п’ять тематичних конкурсів та показ мультфільму “DC Ліга СуперУлюбленців” у кінотеатрі “Родина”. Дітвора дізнається про історію кіно, акторську майстерність, коли з’явилися і де були перші кінотеатри в нашому місті та багато інших цікавинок», – кажуть організатори.
Екскурсійний проєкт «Чарівний світ кіно» відбудеться у суботу, 6 серпня об 11:00 годині.


Екскурсія стартує від площі Ліверпуль (біля Макдональдсу).

Вартість – 200 грн (для ВПО діє знижка). Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://cutt.ly/3ZOARX7

Для дорослих цього тижня у Вінниці відбудеться екскурсія, яку Офіс туризму підготував у співпраці з гідесою Оксаною Роздорожнюк.
Авторська програма «Два полюси одного міста» відбудеться у неділю, 7 серпня о 13:30 годині.

«Оксана Роздорожнюк поєднає два енергетично полярні туристичні об’єкти.
Перший з них – ставка «Вервольф» – одне з найзагадковіших місць в Україні часів Другої світової війни, навколо якого й нині існує безліч міфів. А інший полюс – садиба генія, що випередив час, людини з великим серцем – Миколи Івановича Пирогова. Його сміливі ідеї здавалися фантастикою світилам медицини XIX століття, а освітянські новаторства не втратили актуальності й у XXI», – зазначила директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

Організатори додають, що це дві захоплюючі історії, що ніби гостросюжетний фільм тримають у напрузі до останньої хвилини. І кожна з них багата надзвичайними подіями та дивовижними поворотами.
Екскурсія з транспортним супроводом «Два полюси одного міста» стартує від Храму Покрови Пресвятої Богородиці, вул. Київська, 1.
Вартість екскурсії – 320 грн (для ВПО діє знижка). Для участі необхідно заповнити гугл-форму: https://cutt.ly/FZOIOaU
Нагадуємо, що екскурсії проводяться з дотриманням правил безпеки під час повітряних тривог.

За анонсами й стартом реєстрації стежте на сторінці Офісу туризму у Фейсбук.

Коментарі у Facebook