Італійська асоціація передала планшети дітям з сімей ВПО, що нині проживають у Вінниці Повідомила Вінницька міська рада

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Першу партію планшетів для навчання дітям з родин переселенців передали італійські меценати. Посилюємо співпрацю з Європейською асоціацією “Італія-Україна-Майдан”, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

“Обговорили з головою організації Фабіо Преведелло й інші питання, де місту потрібна підтримка. Італійські партнери готові допомогти з генераторами – у рамках підготовки до опалювального сезону це дуже важливо. Асоціація допомагає Україні ще з часів Майдану, не залишилась осторонь і сьогодні. Щира вдячність від нашої громади!” – сказав міський голова.


Його заступник Андрій Очеретний додав, що планшети знадобляться дітям для дистанційного навчання в умовах війни.

“Один з наших пріоритетів зараз – це якісна освіта, завдяки якій згодом з”являється багато професіоналів. Крім того, голова асоціації Фабіо Преведелло зазначив, що ЄА буде допомагати Вінницькій МТГ з підготовкою до опалювального сезону в школах. Йдеться про дизельні генератори, які будуть нам в нагоді”, – зазначив він.

Довідка: Європейська асоціація “Італія-Україна Майдан” розпочала свою діяльність на початку протестів київського Майдану, допомагала протестувальникам одягом і їжею.
Метою асоціації є надавати гуманітарну допомогу і гігієнічні засоби в ті зони України, де їх потребують найбільше. Італійці, зокрема, допомагають дитячим будинкам, цивільному населенню і лікарням.

Коментарі у Facebook