У Вінниці перевірили камери відеоспостереження, які влаштовані у 36 школах Про це повідомляє Вінницька міська рада

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Інспектори КП “Муніципальна варта” забезпечують публічний порядок у школах під час навчання та слідкуватимуть за дотриманням вимог та правил благоустрою на приєднаних територіях.

До початку навчального року активно готуються й в контексті безпеки. Фахівці з КП “Вінницького інформаційного центру” спільно з КП “Муніципальна варта” за дорученням міського голови Сергія Моргунова вже перевірили всі камери, що встановлені у 36 школах Вінниці.


Камери відеоспостереження виведені на Ситуаційний центр, працівники якого відслідковують дотримання порядку у навчальних закладах.

“Сьогодні камери в школах стоять як всередині приміщення, так і навколо нього. Трансляція із всіх точок здійснюється на пункт спостереження – тобто, у Ситуаційний центр. За результатами нашого огляду, всі засоби відеоспостереження в робочому режимі”, – зазначив начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур.

Нагадаємо, працівники Муніципальної варти виконують завдання відповідно до програми “На варті міського порядку”, яка функціонує у Вінниці з 2013 року. Одним із головних пріоритетів програми є створення безпечних умов перебування в комунальних закладах освіти. Наразі у кожній міській школі працюють інспектори Муніципальної варти.

Коментарі у Facebook