У Вінниці патрульні затримали водія “під кайфом”. Він перевозив дітей без автокрісел

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Водій Volkswagen Passat порушив правила дорожнього руху у стані наркотичного сп’яніння. Патрульні притягнули його до відповідальності.

За порушення правил дорожнього руху вранці 15-го грудня на вулиці Брацлавській патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat. Крім того, водій перевозив в салоні автівки двох своїх малолітніх дітей без спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути їх за допомогою ременів безпеки.

Спілкуючись із 31-річним чоловіком, інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння: пальці рук тремтіли, а хода була хиткою. Проїхати до медичного закладу для огляду лікарем-наркологом водій відмовився. Патрульні склали на нього протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та виписали постанову за ч. 10 ст. 121 КУпАП (порушення правил перевезення дітей). Інспектори попередили чоловіка про заборону керувати транспортним засобом в такому стані.

Проте, приблизно через годину інший екіпаж патрульних зупинив цього ж водія уже на вулиці Коріатовичів. Однак тепер його пасажирами були вже дружина і ще двоє родичів.

Інспектори знову запропонували кермувальнику проїхати до наркодиспансеру, на що чоловік погодився. Результати аналізів показали, що в організмі водія були присутні опіати.

Так, на чоловіка патрульні склали ще один протокол за ст. 130 КУпАП. Автомобіль забрав тверезий водій.

Слід зазначити, що з моменту дії набрання чинності закону, який встановив відповідальність за порушення правил перевезення дітей, патрульні притягнули до відповідальності 13-х водіїв. На всіх виписали постанови за ч. 10 ст. 121 КУпАП.

Коментарі у Facebook