Тростянецький “бейсболіст” пограбував листоношу. Розбійник привласнив пенсії на 70 тисяч гривень

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У селі Росоша Тростянецького району чоловік напав на листоношу, Він вдарив жінку битою по голові і забрав сумку з пенсіями. Поліція затримала зловмисника. Як повідомляють у прес-службі поліції Вінницької області затриманому загрожує до 7 років ув’язнення.

53-річну листоношу госпіталізували з травмою голови. Відомо, що нападник напав на жінку та відібрав відібрав сумку з пенсіями на суму 70 тисяч гривень.

Як розповів начальник теплицької поліції Віктор Пірус, працівники поліції одразу почали подвірний обхід мешканців села. Спілкуючись з 34-річним місцевим жителем, поліцейські помітили, що він нервує, а на його одежі є сліди крові. Така поведінка чоловіка стала підставою для проведення поверхневого огляду, під час якого у нього під курткою була виявлена дерев’яна бита та сумка з грошима.

У вчиненому чоловік зізнався, але пояснити, чому він наважився на злочин, не зміг. Раніше затриманий в поле зору місцевої поліції не потрапляв.


Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (розбій),  за що передбачено до 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.    

Коментарі у Facebook