Більше 400 талановитих вінничан отримали стипендії за досягнення у навчанні

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Напередодні новорічно-різдвяних свят, вінницька молодь отримала стипендії від міської ради. Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

23 грудня, музично-драматичному театрі Садовського пройшло урочисте вручення стипендії від міськради учям навчальних закладів. Загалом нагороду за успішні результати протягом I семестру навчального року отримали 404 учні.

Міський голова Сергій Моргунов зустрівся із переможцями міських, обласних та Всеукраїнських етапів олімпіад з різних навчальних предметів, переможцями всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів, фестивалів, спортивних змагань.

“Ми підбиваємо підсумки першого семестру, і мені приємно бачити стільки багато молодих, талановитих людей. Ви – гордість нашого міста. З впевненістю можу сказати, що ті досягнення, які має місто, – це заслуга всієї громади, і ваша зокрема. І я впевнений в тому, що наші діти є гордістю нашого міста і його майбутнє. Я хочу побажати вам, щоб ваші всі мрії здійснювались”, – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook