У Вінниці відбудуться тренінги з проєктного менеджменту та пошуку донорських структур для ініціатив

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Організовує тренінги КП «Інститут розвитку міст» у рамках впровадження Інтеркультурної Стратегії Вінницької міської територіальної громади. Спікером заходів буде Юрій Кулинич. Запрошуються вінничани та ВПО.

Тренінг з проєктного менеджменту відбудеться 10 листопада о 16:00 у хабі “Місто змістів” за адресою вул. Сковороди, 11 (колишня вул. Пушкіна).

Учасники дізнаються про особливості управління проєктами, створення та запуск проєктів, управління комунікаціями, розробку плану комунікацій, управління ризиками в проєкті, організацію командної взаємодії та про все, що необхідно для ефективної реалізації.

Реєстрація проводиться за посиланням: https://bit.ly/3DBwURy

Тренінг “Презентація діяльності донорських структур” відбудеться 11 листопада з 16:00 до 18:00 у хабі “Місто змістів”.

Юрій Кулинич розповість зокрема про шляхи пошуку донорських структур та партнерських організацій, планування проєкту, управління часом у проєкті, розбір помилок з індивідуальним підходом.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися тут: https://forms.gle/CRBme6FjXd5KCnnM7

Участь у тренінгах безоплатна. Поряд із місцем проведення заходів наявні укриття на випадок повітряної тривоги.

Заходи відбудуться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проєкт фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Коментарі у Facebook