36 снігоприбиральних авто прибирають Вінницю від снігу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницькі комунальники допрацьовують наслідки вчорашньої негоди: спецтехніка продовжує розчищати місто після снігопаду та посипати дороги і тротуари протиожеледними матеріалами. Про це повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою ВМР.

Начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський зазначив, що на вулицях міста задіяні 36 одиниць снігоприбиральної техніки.


“Комунальна техніка в посиленому режимі прибирає місто від снігу та посипає вулиці, дороги і зупинки громадського транспорту протиожеледною сумішшю. Зазвичай робота снігоприбиральної техніки ускладнюється через автомобілі, які люди паркують на узбіччях доріг. Тому звертаюсь до автомобілістів з проханням: не паркувати свої автівки на узбіччях та дати можливість комунальним службам якісно прибирати місто від снігу”, – каже начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

У департаменті житлового господарства розповіли, що на роботах по прибиранню снігу на прибудинкових територіях задіяні 303 двірники. Доріжки, тротуари та виходи з під”їздів посипаються протиожеледними матеріалами.

Починаючи з неділі, 20 листопада, на прибудинкових територіях працює 21 одиниця снігоприбиральної техніки. Вчора вночі техніка працювала до 3.00.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Коментарі у Facebook