Малювання на воді, гра квіз та артзахід: цікаве дозвілля для молоді міста провели на цих вихідних

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Цими вихідними, відділом молодіжної політики, спільно з Вінницькою молодіжною радою та за підтримки ГО “Дівчата” у партнерстві з міжнародною організацією World Vision відбулось чимало цікавих заходів, до яких з радістю приєднались, як і містяни, так і гості міста.

У суботу, 19 листопада, відбулась мандрівка із вивчення техніки малювання на воді та перенесення фантастичного малюнка на аркуш паперу. «Де кожен учасник створив свою неповторну та натхненну картину, яка відображала його внутрішній світ», – розповідає голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.


Також у минулу суботу, вихідний день для молоді нашого міста пройшов досить цікаво, і захоплююче за грою квіз “Екскурсія Поділлям”. «Команди впродовж години поринули у віртуальну екскурсію історичними куточками рідного міста, де випробували свої сили в пізнанні архітектурної спадщини та ознайомилися із життям відомих подолян», – зазначає начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Цими вихідними в креативному просторі “LEVEL 80” відбувся тематичний артзахід, під час якого учасники малювали метафоричні картини з мотиваційними надписами. “Жити тут і зараз”, “Проявляйся”, “Вір в себе” – важливі вислови, які знайшли місце в роботах художників-початківців.
Як зазначає директор VinSmart Центру Дмитро Мира, то дана художня діяльність була спрямована на покращення психоемоційного стану та відновлення ресурсних емоцій. «Важливо, що ми отримали шалений фітбек від учасників заходів, тому працюємо над майбутнім цікавим дозвіллям для молоді нашої ВМТГ», – каже він.

Коментарі у Facebook