«Офіс туризму Вінниці» надаватиме послугу «Шлюб за добу»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці зросла кількість шлюбів. Часто військовослужбовці, приїжджаючи на ротацію, хочуть втілити в життя те, що до війни не встигли – освідчитись коханій людині та одружитись з обраницею. Оскільки часу на це мало, адже потрібно повертатись і виборювати Перемогу, вони можуть скористатись послугою «Шлюб за добу» від КП «Офіс туризму Вінниці». До речі, ця послуга діє для всіх охочих.
Відтепер послугу «Шлюб за добу» надає КП «Офіс туризму».


«Ми плануємо модернізувати послугу, зробити момент укладання шлюбу теплим та незабутнім. Тому передбачаємо надання додаткових послуг, зокрема трансферу, індивідуального оформлення та оздоблення місця церемонії. Також – послуг фото та відеозйомки, супроводу професійного ведучого та навіть можливості придбати унікальні сувеніри та обереги від платформи подарунків «BYVI», – зазначає директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

Також вона додала, що збір документів та реєстрація шлюбів відбувається в приміщенні ресторану «Mont Blanc», адже приміщення відповідає нормам безпеки під час воєнного стану. На сьогодні там працює уповноважена особа Офісу туризму Вінниці, яка окрім консультування, забезпечує збір та первинну обробку документів, їх супровід, забезпечує проведення урочистої церемонії.
«Ми ще маємо багато планів щодо розвитку послуги «Шлюб на добу». Проте найважливіше – допомогти людям створити родину. Ця послуга особливо актуальна зараз, коли люди мають обмежений час для оформлення документів – є військові, які приїхали до Вінниці на ротацію і хочуть за цей проміжок часу укласти шлюб. Впевнена, що послуга користуватиметься популярністю і у Вінниці буде більше щасливих родин», – каже Тетяна Маєвська.

Щоб замовити послугу «Шлюб за добу» потрібно зателефонувати за номером: +38 (093) 603-17-19 або прийти за адресою: вул. Соборна, 34.

Скористатись послугою можуть лише чоловіки та жінки, які досягли шлюбного віку – 18 років. Однак за рішенням суду право на шлюб можуть надати людині, яка досягла 16 років, якщо це відповідає її інтересам.

Коментарі у Facebook