У Вінниці відбудеться відкриття Дитячого Простору на базі VinSmart Центру

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Дитячий Простір – це презентація проєкту, в рамках якого надається допомога дітям та сім’ям, які постраждали від військових дій та знайшли прихисток в м. Вінниця та Вінницькій області.

Відкриття Простору відбудеться 30 листопада 2022 року о 11:00, вул. Родіона Скалецького, 41, за підтримки ГО «Проліска», Save the Children та Гуманітарного фонду для України (UHF).

У Дитячому Просторі кожен зможе знайти заняття відповідно віку та інтересів:
– творчі майстерні;
– правовий клуб «Я- Українець» (10+ років);
– майстерня комунікативних навичок та особистісного розвитку (13+ років);
– інтегровані розвиваючі заняття для дітей (3-8 років);
– клуб «Життєва економіка. Перші кроки» (6-11 років);
– економічний клуб для підлітків «Cash Flow» (11+ років);
– рухова активність за методикою «Team Up».


Також є кімнати матері й дитини, яка передбачає забезпечення безпечного та приватного простору для годування, переодягання малюків (до 23 місяців) та відпочинку мами, надання практичної підтримки та консультацій з питань грудного вигодовування.

Важливо, що в Дитячому Просторі надають медичні послуги, та можна отримати продуктові набори, засоби гігієни, одяг, взуття, постільна білизна та облаштування місць для навчання.

Додаткова інформація в телеграм-каналах:
Дитячий Простір: t.me/VinChildrenSpace
Кімната матері та дитини: https://t.me/mbs_vin
Реєстрація дітей для запису та подальшої участі в заходах та активностях Простору за посиланням: https://cutt.ly/R1cnbgC
Контактна особа – регіональна координаторка проєкту Вікторія Кравчина, тел. 093 993 84 02, e-mail: [email protected]

Довідка:
На території Вінниччини проєкт реалізується з липня 2022 року. До відкриття самого Дитячого Простору (30 листопада 2022 року) команда працювала лише мобільними бригадами в місцях компактного поселення ВПО Вінниччини. За цей час нами відвідано близько 20 громад області, відкрито 222 кейси для надання індивідуальної матеріальної допомоги, проведено 160 заходів, в яких взяли участь більше 1500 дітей. Надано більше 200 групових та індивідуальних консультації з питань грудного вигодовування та прикорму, якими охоплено 170 жінок.

Коментарі у Facebook