Вінниця вкотре доєдналась до благодійної акції «Діти дітям». Про що йдеться?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Традиційно з 2017 року учні, студенти та педагоги вінницьких закладів освіти беруть участь у акції «Діти дітям», яка присвячена Дню Подяки та Різдвяним святам.

Мета цьогорічної акції – подарувати свято дітям, які проживають на деокупованих територіях та опинилися в складних життєвих обставинах.

Десятки небайдужих вчителів, батьків, студентів та школярів підготували новорічні подарунки. На власний розсуд учасники акції готували подарунки: хтось вирішив подарувати іграшки та канцелярські товари, інші – одяг, солодощі та книги.


Подарунки запакували в коробки однакового розміру з поміткою «Подарунок для хлопчика», «Подарунок для дівчинки» із зазначенням віку дитини.

«Цьогоріч і департамент освіти ВМР доєднався до такої світлої та щирої ініціативи, яка з кожним роком охоплює все більше учасників. Результатом якої буде ще більша кількість дітей, які попри війну отримають свято», – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Дітки отримають свої подарунки в період Різдвяних свят і за власної ініціативи зможуть подякувати своєму дарувальнику, адже в коробці є лист з адресою відправника.

Коментарі у Facebook