Комунальні служби Вінниці працюють стабільно та оперативно реагують на аварійні ситуації – «Цілодобова варта»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У понеділок, 12 грудня, критична інфраструктура міста функціонує у штатному режимі. Муніципальний транспорт курсує стабільно, комунальні служби дбають про комфорт вінничан, ще з ночі на дорогах та прибудинкових територіях працює снігоприбиральна техніка. Про це повідомили у «Цілодобовій варті».

Водночас, як зазначила начальниця відділу оперативного реагування Антоніна Іващук, ситуація в енергетичній сфері України залишається важкою.


«Стабілізаційні відключення світла неабияк ускладнюють роботу надавачів послуг. Зокрема, зумовлюють тимчасові зупинки котелень, а також пошкодження на електричних та водопровідних мережах. За всім зверненням вінничан, щодо аварійних випадків, вживаються термінові заходи», – зазначила Антоніна Іващук.

Так, сьогодні ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять мережі за такими адресами: вул. Князів Коріатовичів, 168, вул. Мури, 8-10, вул. Матроса Кошки, 26, вул. Б. Ступки, 17, вул. Острозького, 18. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях С. Зулінського, 37, 46, Українська, В. Грабовської, В. Ілика, В. Киянка, Димчука, В. Кричевського, М. Костомарова, Тропініна, Кооперативна, Д. Мейса, мкрн Сабарів. Причина відключень – ремонтні роботи на мережах.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook