Працівники міської ради формували бокси для діток із деокупованої Балаклії

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У рамках третьої поїздки вінницьких волонтерів до деокупованої Балаклії була оголошена акція “Від дитини до дитини”. До неї долучилися і працівники ВМР. Вони приносили все необхідне, а департамент кадрової політики, який став ініціатором збору серед співробітників міськради, сформував декілька десятків індивідуальних боксів для малечі різного гендеру та віку.

“Я вдячна нашим працівникам, які відгукнулися і активно долучилися до збору допомоги. Ці коробочки дехто формував і вдома разом із дітками. Ми зібрали кілька десятків таких боксів. Ставили туди і канцелярію, і набори для малювання, іграшки, солодощі та все, що може потішити маленьких українців. Це наші дітки, і немає значення, де вони живуть. Вони постраждали, і ми маємо подарувати їм хоча б трішки щастя”, – говорить директорка департаменту кадрової політики міської ради Тетяна Ласкавчук.


Коробочки з подарунками працівники міськради передали до благодійного фонду “Подільська громада”. І вже вчора вся зібрана допомога від вінничан вирушила до Балаклії.

Влаштувати різні атракції та роздати допомогу вінницькі волонтери планують цього тижня. Точну дату не розголошують з метою безпеки, адже Харківщина є прифронтовим регіоном.

Нагадаємо, із жовтня 2022 року Вінниця стала містом-другом для звільненої Балаклії.

Коментарі у Facebook