На початок лютого у Вінниці вже зареєстровано 266 релокованих підприємств

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Протягом січня до нашого міста переїхали 14 нових суб’єктів господарювання з зони бойових дій. Станом на початок лютого у Вінниці вже зареєстровано 266 релокованих підприємств.

Як зазначив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, 76% новоприбулих почали працювати.

“Це надзвичайно важливо, позаяк всім відомо, що зараз не найкращі часи для ведення бізнесу. Але люди не зважають на труднощі, і переїжджають до нашої громади, щоб продовжувати працювати та розвивати свій потенціал. Саме завдяки цьому ми маємо вже 1430 новостворених робочих місць і 140 з них з”явилися за перший місяць цього року!”, — сказав Андрій Очеретний.


Він також додав, що багато представників бізнесу з регіонів, де зараз складна ситуація, цікавляться нашим містом. Супроводжують переселений бізнес фахівці департаменту економіки і інвестицій ВМР, нині вони продовжують опрацьовувати заявки на переміщення.

“Як на початку війни, так і зараз ми готові підставити плече та допомогти в пошуках складських чи виробничих приміщень, контактів для співпраці з нашими місцевими підприємствами та, звісно, в оформленні необхідних документів. Тільки разом ми зможемо утримати економіку і після перемоги її розбудовувати”, — наголосив Андрій Очеретний.

Коментарі у Facebook