Ароматні олійки, яскраві фарби та різноманітні форми: відділ молодіжної політики ВМР познайомив молодь з процесом миловаріння

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вчора, 13 лютого, на базі Креативного простору “LEVEL 80”, відділ молодіжної політики, спільно з Вінницькою молодіжною радою та за підтримки ГО “Дівчата”, організували творчу лабораторію з миловаріння до Дня всіх закоханих.

20 учасників майстер-класу поринули в історичний осередок, з якого бере свій початок процес миловаріння й ознайомились з етапами виготовлення мила.

«В цьому році день Святого Валентина ми не відзначаємо так гучно як завжди, цьогоріч ми проводимо майстер-класи з арттерапії. Вчора був саме такий захід. В ньому взяли участь як молодь Вінниці, так і внутрішньо переміщенні особи. Кожен учасник обирав різну форму, колір та аромат майбутнього мила, аби в результаті подарувати свій перший шедевр для коханої людини або батьків чи друзів», — каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.


Семирічна переселенка з Маріуполя Маргарита поділилася враженнями від майстер-класу. «Я вперше робила мило своїми руками, але мені дуже сподобалось. Дуже цікаво було поєднувати різні олійки, кольори та аромати, аби в результаті отримати мило у цікавій формі », — каже вона.

По завершенню заходу кожен учасник окрім практичних вмінь та гарного настрою, отримав шматочок мила виготовленого власноруч і з любов”ю.

Коментарі у Facebook