Міський центр соціальних служб розпочинає реєстрацію для діток на участь у навчальному тренінгу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

21 лютого Вінницький міський центр соціальних служб разом із Дитячою точкою #Спільно запрошують дітей переселенців, а також маленьких вінничан, які опинилися в складних життєвих обставинах, взяти участь у навчальному курсі “Солов’їна, барвінкова, українська моя мова”. Відкриття заходу приурочили до Міжнародного дня рідної мови.

Перше заняття відбудеться 21 лютого об 11:00 на точці #Спільно за адресою: просп. Космонавтів 30, 305 кабінет (“Прозорий офіс”). До навчання запрошують діток від 8 до 11 років.


Аби взяти участь в курсі, необхідно зареєструватися за посиланням – https://cutt.ly/Q3KrjuL

До участі в першому занятті запросять всіх охочих. І вже разом вирішать, як часто і о котрій годині будуть відбуватися наступні заняття. Попередньо – вчителька займатиметься з дітками двічі на тиждень.

“До наших фахівців із соціальної роботи від батьків часто надходили звернення, що було б непогано організувати додаткові навчання для діток із української мови. Мета цього навчального курсу – розширити і поглибити знання дітей про красу і силу рідної мови. Показати, яка вона милозвучна і багата на прислів‘я та приказки. Ми хочемо виховувати інтерес до вивчення української мови, бажання нею спілкуватися, а також почуття патріотизму, національної гордості за свій народ та його культурні надбання, любов до Батьківщини”, – говорить начальниця Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Коментарі у Facebook