Танцівники вінницької «Грації» здобули два чемпіонські титули на Національному чемпіонаті України Lviv Open 2023

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» своєю майстерністю підкорили журі Національного чемпіонату України Lviv Open 2023, який проходив у Львові. Під час змагань дві пари танцюристів вибороли золоті нагороди.

Чемпіонами України у категорії «Молодь 1 Латина» стали Марк Полєвода – Владислава Глазко, а в програмі «Ювенали 2 Стандарт» – Арсен Коротков – Даніела Комаренко.


Срібними призерами цих змагань у категорії «Юніори 2 Стандарт» стали Антон Мазуренко та Діана Комаренко.

«Бронзу» чемпіонату здобули Богдан Копоп та Вероніка Мамай (Молодь 1 Стандарт).

Фіналістами турніру у своїх вікових категоріях стали пари: Влад Ковальчук – Валерія Копчинська, Віталій Цегольник – Даша Журбенко, Данило Седов – Марія Коваль.

Як повідомив керівник гуртка народного художнього колективу України ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладкий, паралельно проходив Всеукраїнський чемпіонат, у якому вінницькі пари також показали достойний рівень.

Так, Тимофій Гандрибіда – Наталя Шелест стали переможцями та срібними призерами відповідно у категоріях Ювенали 2 Е та Юніори 1 Е.

Назар Майданюк – Аміна Ілуева двічі вибороли «бронзу», а саме у категоріях Ювенали Е та Ювенали 2 Д.

Також елегантність, витонченість та граційність на паркеті продемонстрували Марія Коровій та Влада Онищенко в категорії «Соло».

«Щоденна старанна праця, відточування своєї танцювальної майстерності та прагнення вдосконалюватись – це те, що нашим вихованцям допомагає підійматись на п’єдестал. А ще вони сміливі та наполегливі», – говорить Денис Гладкий.

Коментарі у Facebook