У Вінниці провели акцію “Тепловізор замість квітів”: деталі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 6 березня, в одній із вінницьких шкіл, з ініціативи педагогічного та батьківського колективу, організували акцію “Тепловізор замість квітів”.

Акція мала на меті направити кошти, які витрачаються на квіти до свята весни, на придбання чогось корисного і важливого зараз.

У воєнний час в країні має велике значення допомога збройним силам з тилу. Отож, спільними зусиллями адміністрації школи №33, батьків та школярів, зібрали кошти та придбали пристрій нічого бачення та павербанки, які сьогодні передали батальйону морської піхоти.


Як розповіла директорка ліцею №33 Наталія Сидоренко, завдяки батьківській ініціативі, дітям та адміністрації закладу вдалось провести цю акцію, яка спрямована на допомогу ЗСУ. «Від початку війни в нас було дуже багато різнопланових акцій, які направлені на допомогу нашим захисникам. Цього разу батьки школярів виступили з ініціативою зібрати кошти та придбати тепловізор, замість квітів для вчителів. Звичайно усі підтримали цю ініціативу, адже ця акція збереже чиєсь життя. Отож, тримаємо віру, що цьогоріч до нас прийде Перемога і мирне небо», — сказала пані Наталія.

Коментарі у Facebook