У Вінниці завершили другий етап жеребкування учасників Програми “Муніципальне житло ВМТГ”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 14 березня, відбувся другий етап жеребкування у Програмі “Муніципальне житло ВМТГ”. Процедура передбачає визначення номерів квартир в об’єкті будівництва Програми у черговості, визначеній алфавітним порядком прізвищ учасників. Серед учасників було 15 людей.

Йдеться про осіб з інвалідністю І групи, багатодітні сім”ї, інші категорії громадян (працівники бюджетної сфери (медики, освітяни, працівники культури та спорту тощо) та комунальних підприємств, ветерани праці, особи з інвалідністю, постраждалі особи внаслідок катастрофи на ЧАЕС, громадяни (сім”ї), що перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов).


Програма “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади” діє у Вінниці з 2009 року. Її учасники відзначають оптимальне співвідношення ціни і якості житла. За цей час було заселено понад 800 квартир. Загалом було збудовано 11 багатоквартирних житлових будинків. Наразі у Вінниці триває будівництво одразу на двох об”єктах – на вулиці 600-річчя та Привокзальній, 30.
У багатоповерхівці на Привокзальній, 30 для жеребкування було визначено 136 квартир – це найбільша кількість за історію Програми. Найбільша квота передбачена для учасників бойових дій в російсько-українській війні.

Додаткова реєстрація бажаючих стати учасником Програми запланована на 17-24 квітня цього року.

Коментарі у Facebook