Кращих спортсменів Вінниці нагородили подяками міської ради

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вони віддають спорту свою силу та час, виборюють першість на міжнародних спортивних змаганнях, демонструють міць українського народу, прославляють Вінницю та область. Сьогодні, 17 березня, комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради привітав 27 спортсменів, які здобули перемоги на різних міжнародних аренах. Їх нагородили подяками та подарунками від Вінницької міської ради та комітету по фізичній культурі та спорту.


Спортсмени брали участь у таких змаганнях, як: кубок Європи з легкоатлетичних метань, кубок світу зі спортивної акробатики, міжнародному турнірі з художньої гімнастики в рамках Гран-прі «Miss Valentine 2023», міжнародному рейтинговому турнірі з тхеквондо «Bolgaria Open G2 2023».

Вони вибороли золоті, срібні та бронзові нагороди, які додали до загального заліку перемог нашого краю.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський зауважив, що вінничани вкотре на теренах Європи та світу піднімали прапор України, чим засвідчують непереможність нашої держави. Хлопці та дівчата здобули перемоги у Португалії, Болгарії та Туреччині.

«Вони важкою щоденною працею, тренуваннями та жагою до перемог, в першу чергу над собою, демонструють свої вміння та таланти на різноманітних змаганнях. І це вражає та викликає щире захоплення. Бажаємо вам подальших перемог», – говорить Сергій Краєвський.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради додав, що тренерський склад Вінниччини докладає максимум зусиль аби допомогти спортсменам прокласти шлях у великий спорт.

Коментарі у Facebook