«Вінницькі Блискавки» у топ-5 баскетбольних команд вищого дивізіону

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У баскетбольному сезоні 2022-2023 рр. грали 12 команд із Вінниці, Києва, Івано-Франківська, Рівного, Дніпра, Полтавської області, Львова, Переяслава-Хмельницького. «Вінницькі Блискавки» на правах господарів у заключному турі приймали суперниць із Дніпра. Наші спортсменки двічі здолали гостей із рахунком – 89:49 та 78:60. Лідерками змагань стали Віолетта Остапчук (18 очок), Лариса Іосипчук (Стадник) (12 підбирань), Вікторія Огій (7 результативних передач).


Протягом ліги баскетболістки зіграли 22 матчі, 14 із яких завершили перемогою. У підсумку «Вінницькі Блискавки» фінішують серед п’ятірки кращих команд вищого дивізіону країни.

Головний тренер команди Олександр Підлужняк зазначив: «Хоча це дуже хороший результат, він не може не враховувати того факту, що в результаті травм та виїзду гравців за кордон, склад команди дещо ослабився. Тому в міжсезоння будемо придивлятися до дублерів та шукатимемо нові таланти для команди».

Зауважимо, що «Вінницькі Блискавки» були засновані у 2005 році та є однією з найвідоміших спортивних команд у Вінниці. Вона постійно отримує фінансову підтримку від Вінницької міської ради та комітету по фізичній культурі та спорту міськради.

Нагадаємо, що баскетболістка Вікторія Огій тріумфувала, зібравши квадрупл-дабл на початку сезону серед жіночих команд.

Коментарі у Facebook