Володимир Онофрійчук розповів про депутатську діяльність під час воєнного стану

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Про депутатську діяльність, про прийоми громадян, про продовження реалізації на рідному Тяжилові проєкту з будівництва зовнішнього освітлення, толоки, волонтерські будні Rotary Club Vinnytsia Postup та участь у спортивному житті і роботу гуманітарного штабу говорили з депутатом ВМР Володимиром Онофрійчуком.

«Коли разом з Лілією Дишкант проводимо депутатський прийом на рідному Тяжилові – постійно переконуюсь у тому, що «живе» спілкування є найліпшим у комунікації, – говорить пан Володимир і продовжує: Маю чудову новину для мешканців масиву «Сонячний» щодо продовження реалізації на рідному Тяжилові проєкту з будівництва зовнішнього освітлення. На сесії міської ради було підтримано відповідне рішення про зміни до Програми соціально-економічного розвитку на цей рік, за якими на проєктування та виконання самих робіт виділено майже 416 тис. грн», – каже депутат.  

А ще йшла розмова про волонтерські будні Rotary Club Vinnytsia Postup, про роботу міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. На завершення Володимир Онофрійчук посміхнувся і заговорив про молоду спортивну зміну.

«Пройшов відкритий турнір з боксу серед юнаків, присвячений пам’яті видатних тренерів Вінниччини. Разом з Юрієм Максименком від нашої вінницької ротарійської родини привітали майбутніх чемпіонів пам’ятними подарунками. Дякуюємо нашим славним захисникам і захисницям, які своєю боротьбою дають нам можливість продовжувати розвиток нашого молодого покоління. Щоби вони впевнено йшли до нових вершин, і їх імена яскраво засяяли на світових аренах боксу!» – завершив Володимир Онофрійчук.

Коментарі у Facebook