Спортсмени МДЮСШ № 2 вибороли 8 нагород на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Нещодавно п’ять вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 брали участь у складі збірної команди України на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування. Наші земляки отримали 8 медалей різного ґатунку.

Турнір проходив у місті Чернівці, де протягом чотирьох днів, близько 600 учасників змагались у довгих та складних дистанціях.
На чемпіонаті були спортсмени з 21 області України, включаючи Вінницьку, Івано-Франківську, Житомирську, Чернівецьку, Київську, Закарпатську, Сумську, Донецьку, Полтавську, Черкаську, Харківську, Львівську, Луганську та Одеську.


Як розповіла тренерка МДЮСШ № 2 Людмила Пронтішева, в перший день змагань на короткій дистанції наші спортсмени вибороли 4 медалі. Золоті нагороди здобули Владислав Жуковський та Катерина Дзема, «срібло» та «бронзу» – Маргарита Качанівська.

«У другий день змагань були естафети, де змагались понад 25 команд. Дві наші команди здобули призові місця», – зазначає тренерка Людмила Пронтішева.

Так, команда в складі якої були спортсмени МДЮСШ №2 – Владислав Жуковський, Артем Жуковський та Гліб Козловський вибороли «золото», а Юлія Денисюк у складі жіночої команди здобула «бронзу».
У четвертий день змагань був спринт, де Владислав Жуковський посів першу сходинку п’єдесталу, Катерина Дзема – другу.

Спортсмени МДЮСШ №2 у складі збірної команди Вінницької області вибороли 9 загальнокомандне місце серед 27 команд представлених на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування.

«Наша школа гідно представила місто та область на Всеукраїнському рівні. Не зупиняємось на досягнутому і працюємо далі!» – зауважує Людмила Пронтішева.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, додав, що міські школи дуже потужні та задають високу конкуренцію на Всеукраїнському рівні.

«Згідно з останнім дослідженням Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, Вінниця займає перше місце в рейтингу якості надання спортивних послуг нашими закладами. А отже, це свідчить про високий стандарт і ефективну організацію спортивної інфраструктури в місті. Результати цього дослідження підтверджують, що Вінниця дбає про своїх мешканців та створює сприятливі умови для заняття спортом, розвитку молоді та підтримки спортивних досягнень», – говорить Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook