Вінничанка Тетяна Вітвіцька здобула «срібло» та стала Майстром спорту України

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вихованка Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Тетяна Вітвіцька виконала норматив Майстра спорту України та здобула «срібло» на чемпіонаті України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.

Змагання проходять у Луцьку. Вінничанка Тетяна Вітвіцька виступає у найлегшій ваговій категорії 45 кг. У перший день турніру наша землячка за підсумками двоборства посіла другу сходинку п’єдесталу, піднявши 112 кг та виконала норматив Майстра спорту України.


Як зазначив тренер-викладач Петро Нагурний, Тетяна Вітвіцька розпочала тренуватись у Вінницькій міській дитячо-юнацької спортивної школи № 5 у березні 2021 та вже за 1,5 року зуміла виконати норматив кандидата у майстри спорту з важкої атлетики.

«В першу чергу налаштовував Тетяну на підняття ваги для нормативу Майстра спорту України, а вже потім призове місце. Радує, те що наша спортсменка змогла впевнено підняти штангу та досягнути потрібного результату», – говорить тренер МДЮСШ № 5 Петро Нагурний.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський привітав спортсменку та тренера з вагомим досягненням.

«Радіємо та цінуємо кожну перемогу! Вітаю тренера та спортсменку з результатом, адже коли досягаєш поставленої мети розумієш, що рухаєшся у правильному напрямі», – каже Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook