У Вінниці суд дав два місяці арешту, чоловіку який викрав мощі Св. Миколая

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області розглянув 4 лютого клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу стосовно 37-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Під час судового розгляду стало відомо, що чоловіка підозрюють у викраденні мощів «Миколая Чудотворця» з одного із храмів, що у місті Вінниці. Подія сталася 31 січня 2020 року. Відомо, що підозрюваний має ряд не знятих і не погашених судимостей.

Сторона обвинувачення подала клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, у якому передбачила можливу суму застави – 20 мінімальних прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя задовольнив дане клопотання і обрав чоловіку запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, з можливістю внесення застави в розмірі 42040 гривень.

У разі внесення коштів, чоловік зобов’язується виконувати обов’язки, передбачені ч.5 ст.194 КПК України.

Наразі тривають слідчі дії.

Коментарі у Facebook