У Вінниці для молоді провели майстер-клас із самозахисту

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Учора, 15 червня, відділ молодіжної політики ВМР та представники Вінницької молодіжної ради організували майстер-клас із самозахисту на базі Вінницького кооперативного інституту.

Одним із запрошених гостей був досвідчений тренер, представник Військово-патріотичного центру “Захист Вітчизни” Володимир Ільченко, який володіє високим рівнем майстерності в самозахисті.

Під час майстер-класу близько 50 осіб отримали можливість навчитись різноманітних технік страхування та самострахування. Від перекочування до ефектних прийомів переміщення під час захисту та нападу. Учасники засвоїли цінні прийоми, які можуть знадобитись у непередбачуваних ситуаціях.


Окрім того, тренер поділився секретами визволення від захватів за допомогою різних технік. Також – техніками ударів руками та ногами у незвичайних варіаціях.

Під час заходу до молоді звернулась начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, яка побажала учасникам розвивати вміння аналізувати потенційні небезпеки й реагувати на них адекватно. “Не забувайте, що самозахист не обмежується лише фізичними техніками. Ніколи не соромтеся звернутися по допомогу, якщо вважаєте, що потрапили у небезпечну ситуацію”, – каже Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook