У міському Терцентрі відбудуться безкоштовні спортивні активності для вінницьких дідусів та бабусь

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Прогулянки на велосипедах, скандинавська ходьба, оздоровча фізкультура, тренажери, спортивні танці й не тільки. Усе це – активне дозвілля для вінницьких пенсіонерів. Його організовують у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування безоплатно. Пенсіонерам потрібно лише подати заяву та певний пакет документів для отримання послуги соціальної адаптації.

“Гуртки у Територіальному центрі соціального обслуговування міської ради – безоплатні. Ми намагаємось зробити їх різноманітними, аби зацікавити та залучити більшу частину наших відвідувачів. Бабусі з дідусями можуть отримати нові знання та навички. Але найголовніше – тут вони відпочивають, спілкуються з однодумцями, весело та з користю проводять час”, – розповіла директорка міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.


Вінничани, які бажають долучитись до занять у Терцентрі, можуть отримати додаткову інформацію за адресою: вул. Соборна, 50, за номером телефону (0432) 67 05 90, або ж на сторінці закладу у фейсбук https://cutt.ly/0wtC7Ht6

Коментарі у Facebook