Вінницькі спортсмени завоювали нагороди з Кубка Європи з сумо

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Днями у польському селі Ключе завершився Кубок Європи з сумо серед дорослих у межах (показових) III Європейських ігор. У змаганнях взяли участь вісім спортсменів з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Вони вибороли перше та друге місця у командних змаганнях. У індивідуальному заліку вінничани здобули три золоті, три срібні та дві бронзові медалі, одна зі спортсменок посіла п’яте місце.


До змагань вінницьких спортсменів готував Важа Даіаурі (старший) – Заслужений тренер України, який працює викладачем МДЮСШ № 5.

«Я радий, що сумо почало набирати популярності та стало показовим на Європейських іграх. Спортсмени змагались у сутичках досить вдало та здобули багато медалей», – зауважує Важа Даіаурі (старший).

Золоті медалі здобули: Вікторія Сабардак (50 кг), Вадим Богатчук (77 кг) та Важа Даіаурі (115 кг).

Срібні нагороди в Ірини Гребенчук (73 кг), Вікторії Сушко (+80 кг) та Важі Даіаурі (абсолютна вагова категорія).

Софія Коваль (50 кг) та Дмитро Зілецький (85 кг) стали бронзовими призерами Кубка Європи з сумо. Юлія Паламарчук посіла п’яте місце, вагова категорія – 65 кг.

У командних змаганнях наші хлопці Важа Даіаурі та Дмитро Зілецький вразили винятковою майстерністю і заслужено вибороли золоті медалі серед чоловіків. Дівчата Вікторія Сушко та Юлія Паламарчук здобули «срібло».

Коментарі у Facebook