Юні вінничани вибороли низку медалей на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

5-й чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації проходив 26-29 червня у м. Варослод (Угорщина). У ньому змагалися юнаки віком до 16 років із 11 країн. А саме спортсмени з Китаю, США, Чехії, Румунії, Словаччини, Словенії, Хорватії, Молдови, Угорщини, Польщі та України. Вінничани, які виступали у складі Національної збірної, продемонстрували високі вольові якості та додали до медальної скарбнички 9 нагород.


Як повідомили у комітеті по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, у Чемпіонаті взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №2. Вони гідно представили Україну, завоювавши 3 срібних та 6 бронзових медалей. А також отримали відзнаки на чотирьох квіткових церемоніях.

Так, в особистому заліку в забігу на класичній дистанції 3,5 МГц срібним призером світової першості став Олександр Богуславський (категорія Ч14). Крім того, юнак разом із товаришами по команді – вінничанами Олексієм Гнатюком (п”яте особисте місце) та Іваном Кирилюком здобули по дві командні бронзові нагороди в класичних дисциплінах 3,5 і 144 МГц.
Порадувала самовідданою боротьбою на всіх дистанціях й Уляна Пізюк (категорія Ж16), яка з іншими дівчатами по збірній у командному заліку двічі піднімалася на другу сходинку п’єдесталу, а також двічі була на квітковій церемонії, зайнявши високі шості місця.

«Вітаємо призерів та їхніх тренерів Сергія Зеленського та Богдана Войцехівського з успішним виступом. Наші спортсмени продемонстрували світовий рівень підготовки та достойно представили Україну та Вінницю, зокрема. Безмежно пишаємось кожним та кожною», – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook