У Жмеринці “гастролери” з іншої області намагалися пограбувати банкомат

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У п’ятницю, 7 лютого, в Жмеринці екіпаж поліції охорони спільно з дільничним офіцером поліції затримали двох зловмисників, які шляхом втручання в електронну систему банкомату намагались викрасти гроші.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області


Близько 00.40 до поліції від чергового поліції охорони надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тунельній спрацювала охоронна сигналізація одного з банкоматів. На місці події спільним екіпажем поліції охорони та жмеринської поліції були затримані двоє зловмисників, які, за попередньою інформацією, за допомогою комп’ютерної техніки намагались втрутитись в роботу електронної системи банкомату та заволодіти грошима.


Як розповів т.в.о начальника Жмеринського відділу поліції Анатолій Присяжнюк, затриманими виявились 34 та 35-річні жителі Львівської області. Обидва мають судимості. Один за зберігання зброї, другий – за наркозлочини. У чоловіків поліцейські вилучили дистанційну клавіатуру, флеш-носії, USB-шнур, скотч,   викрутки. Під час огляду банкомату виявилось, що відеокамери та екран заклеєні скотчем.      


Наразі поліція перевіряє причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території Вінницької та інших областей.   
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження ст. 15 ч.3 ст.185 КК України (замах на крадіжку). Затриманим загрожує до 6 років позбавлення волі.
Наразі вирішується питання про оголошення затриманим про підозру. 

Коментарі у Facebook