«Продовжуємо працювати з потенційними інвесторами та покращувати бізнес-клімат у нашій громаді», – Сергій Моргунов

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Днями на виконкомі міської ради надали містобудівні умови та обмеження на нове будівництво виробничих приміщень для двох підприємств: ТОВ «ВІЗАРДІ» та ТОВ «СМАРТ ЛАЙН». Нагадаємо, їхні потужності будуть розміщені на території індустріального парку «ВінІндастрі».

«Ми продовжуємо роботу з розвитку індустріальних парків і залучення нових інвесторів, які б могли будувати заводи на території нашої громади, – розповів на своїй сторінці у фейсбуці Вінницький міський голова Сергій Моргунов. – В березні з цими товариствами ми підписали меморандуми про порозуміння. Тепер підприємці починають проектувати свої заводи на території індустріального парку «ВінІндастрі».


Компанія «СМАРТ ЛАЙН» спеціалізується на устаткуванні для порошкового фарбування. «ВІЗАРДІ» – випускає металоконструкції для будівництва та сільського господарства.

«Нові заводи посилюють промисловий потенціал Вінниці і економічну спроможність. Це особливо важливо під час війни. Тому ми працюємо і будемо працювати з потенційними інвесторами та покращувати бізнес-клімат у нашій громаді», – зазначив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, «ВінІндастрі» – четвертий індустріальний парк, який розбудовують у Вінниці. Його концепцію затвердили наприкінці минулого року й досить швидко залучили інвесторів. У парку розмістять свої потужності 4 нових підприємства. Поряд з вищезгаданими «ВІЗАРДІ» та ТОВ «СМАРТ ЛАЙН», це ще й Firewood та «БаДМ». Загалом тут планують створити близько 800 робочих місць.

Коментарі у Facebook