“Кого ви підтримуєте? Людей чи Галіцьку?”: У Вінниці сотня постраждалих вкладників зажадали відповідей від депутата Пашковського

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

9 лютого, близько сотні людей, які стали жертвами афери “Європейського кварталу”” прийшли на зустріч із народним депутатом від округу №11 Максима Пашковського.

Майже дві години обмануті інвестори дорікали нардепу за відсутність чіткої позиції щодо забудовників. Так, у приміщенні люди висловлювали своє незадоволення, що депутат піариться на цій темі, розгулюючи у футболці із зображенням Дана. 

Водночас учасники дискусії пригадали  Пашковському його “Антикорупційни форум” із запрошеною  Вікторією Галіцькою у якості гостя, яка зараз є головним фігурантом квартирної афери.
Депутат натомість переконував, що готовий одягнути будь-яку футболку, щоб допомогти постраждалим. Проте чи допоможе це людям, які втратили гроші на недобудові?

Пашковський на питання присутніх з’їжджав з теми та переводив вирішення питання до Сергія Моргунова,у якому депутат несподівано побачив авторитетного арбітра у цій справі. Хоча ще 6 лютого депутат звинувачував мерію та міського голову у тому, що вони ігнорують проблеми інвесторів.

Присутні обурювалися і висловлювали побоювання, що поки всі тут обговорюють питання квартирної афери. Галіцька може виїхати у Росію із грошими обманутих людей

Коментарі у Facebook