Гірка втрата: на війні загинув захисник Андрій Жданюк

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 16 серпня, жителі Вінницької громади у глибокій скорботі проводжають в останню путь вірного сина Батьківщини.

Андрій Жданюк боронив Україну на східному напрямку. Служив у лавах 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ. Був відповідальним і відданим воїном, завжди дбав про своїх побратимів, вони ж цінували його за це. Тож, невдовзі Андрій став командиром загону. Трагічна звістка надійшла із північних околиць Бахмута. Життя Захисника обірвалося під час штурму ворожих позицій 23 травня. Йому назавжди залишилося 43 роки.


Понад усе Андрій мріяв про Перемогу та повернення до своєї сім’ї – батьків, коханої дружини та двох дітей, яким 22 та 12 років. А ще до улюбленої справи, завдяки якій міг робити життя людей комфортнішим.

Свій трудовий шлях Андрій розпочав відразу після здобуття освіти у Вінницькому політехнічному технікумі, до котрого вступив по завершенні 10-ї школи.

«На обличчі Андрія завжди була осяйна усмішка, – згадують друзі. – Він ніколи не сумував і завжди приходив першим на допомогу».

Пропонують усім небайдужим вінничанам о 8:40 зустріти та провести полеглого Героя від зупинки «Ринок Урожай» до вул. Шевченка живим коридором. Попрощатися із воїном можна буде о 9:00 біля його будинку за адресою: вул. А. Кримського, 48.

А о 10:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі відслужать панахиду за загиблим бійцем.

Поховають Андрія Жданюка об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook