Сьогодні, 16 серпня, відбулось жеребкування по Програмі “Муніципальне житло ВМТГ”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 16 серпня, відбулася процедура жеребкування з розподілу квартир по Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади». Мова йде про нову багатоповерхівку із підземним паркінгом на вулиці Привокзальна, 30. Це другий житловий будинок, який зводиться за Програмою з початку повномасштабного вторгнення.

Серед присутніх на заході були учасники бойових дій в російсько-українській війні, для яких муніципалітет виділив найбільшу квоту на квартири. Відтак, власниками квартир стали люди з різними військовими званнями: солдати, старші солдати, старші лейтенанти, старші сержанти, прапорщик, майор та капітан.


Окрім учасників бойових дій у російсько-українській війні, сьогодні жереб тягнула й представниця інших категорій громадян.

Заступник міського голови Андрій Очеретний зауважив, що муніципальна програма “Муніципальне житло ВМТГ” діє у місті понад десять років і завдяки їй люди можуть придбати квартиру за найкращим співвідношенням ціна-якість на ринку первинної нерухомості.

“Наш пріоритет – це військовослужбовці, які є учасниками російсько-української війни. Для них в даному будинку створена найбільша квота – 33 квартири. Крім того, міська рада контролює питання забезпечення житлом людей з числа ВПО, які хочуть залишитися в нашій громаді. Для цього виділені окремі квоти, які можуть задовольнити потреби всіх охочих з цієї категорії, – розповів Андрій Очеретний. – Наразі муніципалітет розглядає можливість продовження реєстрації у Програмі “Муніципальне житло ВМТГ” за цим об’єктом. До речі, банк-партнер АТ “КБ-Глобус” вже затвердив умови кредитування в межах Програми “єОселя”. Тож просимо долучатися і втілювати мрії в життя”.

Нагадаємо, будинок на Привокзальній, 30 – це вже 12 багатоповерхівка, що зводиться у Вінницькій громаді за Муніципальною програмою. За проєктом, вона буде містити 161 квартиру, підземний паркінг з подвійним призначенням. Вартість реалізації 1м2 об’єктів інвестування становить 27 900 гривень та залишається однією з найнижчих на первинному ринку житла у Вінниці.

Коментарі у Facebook