7 закладів освіти Вінниці утеплять до кінця 2020 року

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Протягом року у місті планують провести капітальні роботи з утеплення в семи дитячих навчальних закладах міста. Так, у дитсадках №26, 21, 23,47, 75 та 60 замінять дах, двері та вікна. Також проведуть утеплення фасадів у ДНЗ міста.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

З початку 2015 року у Вінницькій громаді утеплено 25 закладів освіти з 91. Станом на зараз ведуться роботи з оновлення теплотехнічних якостей будівлі у 7 дитсадках. У травні планують розпочати утеплення ДНЗ №74. Поки у закладі утеплюють вентиляційні канали, горище та фасад будівлі. З початку осені розпочали модернізацію дитсадка №21, де наразі вже завершують роботи з облаштування покрівлі металочерепицею. Також ще з вересня 2019 року продовжуються роботи з термомодернізації у 5 закладах освіти.

Директор департаменту капітального будівництва Ігор Кравець зазначає, що на всіх об’єктах роботи проводять різні підрядні організації. Усі роботи проводять під контролем департаменту. У мерії наголошують про важливість створення комфортних умов для дітей – це головна мета програми з термомодернізації закладів освіти.

Коментарі у Facebook