160 тисяч на шкільні парти: На Вінниччині суд зняв з посади начальницю відділу освіти, яку підозрюють у махінації із закупівлями

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

До 15 березня відсторонити від посади начальницю відділу освіти однієї з райдержадміністрацій Вінниччини Т. Таке рішення прийняв сьогодні апеляційний суд. Водночас скасував ухвалу районного суду та не задовольнив апеляційну скаргу підозрюваної.  

Про це повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду

У клопотанні чиновниця просила не відсторонювати її від посади.  Каже, що позбудеться основного джерела доходу для сім’ї, бо материної зарплатні і пенсії та аліментів на дитину – замало.

Підозрюють же начальницю у скоєнні корупційного злочину. Вона нібито зловжила своїм службовим становищем під час закупівлі шкільних парт і стільців майже на 160 тисяч гривень: не провела процедуру відкритих торгів. Сама ж Т. стверджує, що дозвіл отримала розпорядженням голови РДА.

Додамо, що згідно з частиною 2 частини 154 Кримінального процесуального кодексу України відсторонення від посади здійснюється на строк не більше двох місяців. Повідомлення ж про підозру освітянці вручили 15 січня.

Коментарі у Facebook