Перекрили рух: На Вінниччині жителі сіл протестують проти децентралізації

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У середу, 12 лютого, у Вінницькій області люди перекрили трасу міжнародного значення М-12 «Львів – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка». Акція протесту відбувається в межах села Михайлівка Гайсинського району. Її учасниками стали представники трьох населених пунктів – всього близько сотні осіб.

Про це повідомляє “Вінниця.інфо”

Люди безперервно рухаються пішохідним переходом, не дозволяючи проїжджати транспортним засобам. З фото, що опублікували протестувальники, видно великий затор з вантажівок та легкових автомобілів, який утворився на дорозі.

Учасники акції – жителі сіл Гранів, Михайлівка та Семирічка Гайсинського району. Вони не згодні з умовами об’єднання та створення ОТГ. А саме – люди проти приєднання їх сіл до Краснопільської ОТГ. Натомість вважають, що Гранівська ОТГ є спроможною.

За правопорядком слідкують поліцейські.

Нагадаємо, що 29 січня близько сотні людей перекрили рух автомобільного транспортну на дорозі міжнародного значення М-12 «Львів – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка». Протестувальники – мешканці сіл Хижинці, Писарівка, Сокиринці і Щітки.

Коментарі у Facebook