У Вінниці пожежники врятували з вогню матір та 17-річну доньку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У неділю, 16 лютого, о 23:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул.Келецькій, 60 у Вінниці.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

За підвищеним номером виклику до місця виникнення надзвичайної події було направлено рятувальників трьох  підрозділів обласного центру, а саме: ДПРЧ-1, ДПРЧ-4, а також відділення НПРЧ ВПУ ЛДУБЖД.

Бійці ДСНС з’ясували, що загоряння виникло в чотирьохкімнатній квартирі на 4 поверсі. Площа пожежі становила  близько 20 кв.м.

Завдяки оперативним діям, вогнеборцями врятовано троє людей, зокрема жінку та її  17-річну доньку. Їх з п’ятого поверху будинку, бійці ДСНС зняли  за допомогою автодрабини. Ще одного чоловіка (квартиранта погорільця) врятовано сходами. Також було евакуйовано ще шестеро мешканців під’їзду.

Під час розвідки квартири, в якій сталося загоряння, на підлозі в коридорі, рятувальники виявили чоловіка без ознак життя. Як було встановлено, загиблим є власник помешкання, 1955 року народження.

Також на місце події було залучено три бригади екстреної медичної допомоги, одною з яких до обласної дитячої лікарні була госпіталізована врятована бійцями ДСНС 17-річна дівчина.

Пожежа локалізована о 23:45, ліквідована о 23:53.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 20 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Ймовірна причина виникнення пожежі встановлюється.

Коментарі у Facebook