Юних вінничан запрошують на безкоштовні заняття з гандболу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Розкрити свій спортивний потенціал, координацію, силові та аеробні характеристики організму: Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 3 запрошує хлопців 2012-2013 р.н. та 2014-2015 р.н. на безкоштовні заняття в секцію гандболу.

Гандбол – це вид спорту, який розвиває швидкість, силу, спритність та командну співпрацю. Ця гра захоплює та надихає тисячі людей по всьому світу.


Заняття з гандболу проводить Юрій Чурбаков – старший тренер-викладач школи. Під його опікою команда «ВДПУ-МДЮСШ № 3» три сезони поспіль виступала у Першій лізі чемпіонату України серед чоловіків, де здобувала призові місця. А у сезоні 2022 – 2023 рр. команда стартувала у Вищій лізі та посіла високе четверте місце. Також вихованці відділення входять до складу збірної команди України.

«Гандбол – це захоплива гра, яка завжди наповнена адреналіном та емоціями. Кожен матч – це новий виклик та можливість продемонструвати свої навички. Граючи в гандбол, ви зустрінете багато однодумців і, можливо, знайдете найкращих друзів на все життя. Не пропустіть свій шанс стати частиною нашої команди та розвинути свій спортивний потенціал разом із нами», – говорить старший тренер-викладач МДЮСШ № 3 Юрій Чурбаков.

Місце тренувань: у спортшколі № 3, за адресою вул. Академіка Янгеля, 48, а також у КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» – Хмельницьке шосе, 22.

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефоном: 096 570 39 28.

Коментарі у Facebook