Сьогодні Вінниця проводжає на вічний спочинок відважного воїна Павла Бевза

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні вінничани проводжають на вічний спочинок іще одного Захисника. Павло Бевз з початком повномасштабного вторгнення служив у лавах військової частини 3028 Національної гвардії України. Був відданим справі захисту Батьківщини, справжнім патріотом. Війна обірвала життя воїна 27 липня 2023 року в бою поблизу села Роботине Запорізької області. Герой назавжди залишився 26-літнім…

Народився Павло Бевз 30 квітня 1997 року у Вінниці. Навчався у 31-й школі, а далі у ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище». Після чого пішов на службу до Нацгвардії, паралельно здобув освіту в Київському інституті Національної гвардії України. Мав досвід боротьби із ворогом в зоні ООС на сході країни, тож коли розпочалось повномасштабне вторгнення відразу приєднався до своїх побратимів на передовій.


«Павлик відмовився від посади та пішов на фронт у званні старшого лейтенанта. Прагнув бути там, де точиться жорстока боротьба з ворогом. Хотів стояти до кінця зі своїми друзями, – розповідає мама Героя Євгенія Олександрівна. – Він був щирий, відкритий, душею будь-якої компанії, любив життя та свою кохану дівчину, якій зробив пропозицію руки та серця. Молодята готувалися до весілля, але все перекреслило повномасштабне вторгнення. Син поїхав на фронт, а наречена залишилась чекати… Війна відібрала у нас єдину дитину, нашу гордість, найкращого сина…»

Вінничани зустрічатимуть воїна живим коридором від Центрального мосту до Спасо-Преображенського кафедрального собору, де об 11:00 год. розпочнеться поминальна панахида.

Поховають Павла Бевза о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook