У Вінниці планують побудувати реабілітаційно-спортивний комплекс

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Місто Вінниця продовжує розвиватися та залучає до цього зовнішніх партнерів. Сьогодні, 19 жовтня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов підписав меморандум про взаєморозуміння та партнерство з представниками ТОВ “Європейські технології в будівництві” . Ця будівельна компанія реалізує різні проєкти в промисловій та житловій сферах і готова долучитися до пошуку інвесторів, які профінансують будівництво реабілітаційно-спортивного комплексу у громаді.


Сергій Моргунов зазначив, що ключовими пріоритетами для Вінниці є підтримка військових, безпека у громаді, стійкість до викликів та турбота про тих, хто цього потребує. З цієї причини місто впроваджує нові заходи для того, щоб інфраструктура була безбар’єрною та доступною для всіх мешканців Великої Вінниці та гостей. Тож, враховуючи велику кількість поранених військових, такий реабілітаційно-спортивний центр необхідний не лише у Вінниці, а й в кожній громаді України.

“Це компанія, яка будує різні об’єкти в промислових та житловій сферах, у Вінниці вони реалізували ряд проєктів у медичних закладах. Підрядна організація готова долучитися до будівництва реабілітаційно-спортивного комплексу у нашій громаді і зараз ми плануємо об’єднати наші зусилля щодо залучення донорських або грантових коштів до цього проєкту, – розповідає Сергій Моргунов. – Створення такого закладу у нашій громаді – це важлива ініціатива, вона необхідна як для реабілітації військових, так і для розвитку наших дітей та молоді, які займаються спортом. За рахунок донорської підтримки та зарубіжних інвесторів ми сподіваємося, що нам вдасться реалізувати цей задум”.

Генеральний директор ТОВ “Європейські технології в будівництві” Іван Гресь презентував розробку інвестиційного проєкту та розповів, що реабілітаційно-спортивний комплекс передбачатиме фізкультурну та спортивну реабілітацію та оздоровлення як для дорослих, так і для дітей.

“Вінниця – велике місто і тут є потреба в таких закладах. Ми готові взятися за цей проєкт і будемо спільно з муніципалітетом шукати зовнішніх донорів, які зможуть профінансувати це будівництво. Через війну маємо таку потребу, адже чимало військових зазнали серйозних травм та поранень і однозначно потребують якнайшвидшого відновлення”, – сказав він.

Коментарі у Facebook