Вінниця вчергове передала 5 нових позашляховиків українським Захисникам

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Нещодавно, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, муніципалітет передав 5 всюдихідних автомобілів з прожекторами для них вінницьким військовим. Вони допомагатимуть нашим військовослужбовцям виявляти ворожі повітряні цілі на території громади та області.

«Передали Захисникам перших п’ять ловців шахедів – нових позашляховиків з прожекторами до них», – зазначив Сергій Моргунов.


У департаменті цивільного захисту ВМР зазначають, що й надалі потреби та запити від військовослужбовців продовжують вивчатись, оскільки підтримка Захисників та Захисниць наразі є пріоритетом.

«Ми продовжуємо й надалі підтримувати наших військовослужбовців та вивчати їх потреби. Зокрема ці автомобілі мають високу прохідність, що дозволяє пересуватись на них в умовах бездоріжжя. Їх спрямують для підсилення мобільних вогневих груп, які працюють по ударних безпілотниках ворога», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Нагадаємо, що нещодавно виконавчий комітет Вінницької міської ради оголосив чергові тендери на закупівлю ще 120 тепловізорів, які необхідні на передовій, та 35 безпілотних авіаційних комплексів.

Коментарі у Facebook