У Вінниці відремонтували пошкоджений негодою дах багатоквартирного будинку по Порика, 12

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці завершився капітальний ремонт пошкодженого негодою даху багатоквартирного будинку по вулиці Порика, 12. Аби уникнути затікання опадів – силами комунальників та працівників МНС спочатку тут провели протиаварійні роботи локального характеру, а тепер – і завершили капітальний ремонт повністю усієї покрівлі.

Як розповідає голова ОСББ будинку по вулиці Порика, 12, Володимир Черниш, завдяки тому, що в той же день була накрита пошкоджена ділянка даху, вдалось уникнути затікань опадів.


“І хоча на вечір того ж дня знову пішов дощ, затікань не було. Тому я хотів би подякувати такій оперативній реакції з боку влади”, – зазначає голова об’єднання.

Як розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Віталій Місецький, дах цього будинку було пошкоджено повітряною хвилею, яка призвела до падіння частини конструкції будинку. Щоб запобігти подальшому руйнуванню даху, його було швидко накрито, завдяки чому вдалось локалізувати пошкодження.

Після цього було прийняте рішення про капітальний ремонт цієї покрівлі.

“Цей будинок стояв в черзі на капітальний ремонт даху і відповідні роботи були заплановані пізніше, але негода внесла свої корективи. Відтак, зважаючи на аварійну ситуацію, було прийняте рішення про позачерговий ремонт даного об’єкту, адже ми не могли допустити, щоб цей будинок входив в зимовий період в такому стані”, – зазначає директор департаменту житлового господарства.

В ході ремонтних робіт, тут було повністю демонтовано старе покриття, покращено конструкцію покрівлі, замість старого шиферу встановили металочерепицю та встановили водостічні труби. Усі роботи по капітальному ремонту покрівлі цього будинку були виконані коштом міського бюджету.

У рамках підготовки до зими всього з початку року у Вінниці виконали капітальний ремонт понад 25 покрівель. Більшість з них була виконана коштом міського бюджету. До кінця року в місті планують оновити покрівлі понад 30 багатоквартирних будинків.

Коментарі у Facebook