Вінниця знову у жалобі. Схиляємо голови в пам’ять про Захисника України Олександра Дворського

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Олександр Дворський був справжнім патріотом України. Під час повномасштабного вторгнення росії взяв до рук зброю добровільно, хоч до цього і не мав жодного досвіду військової служби. У строю був із березня 2023 року. В складі 41-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України пройшов інтенсивну підготовку, включаючи навчання за кордоном. Разом із побратимами боронив Україну на одному із найгарячіших – Харківському напрямку фронту. Життя воїна обірвалося 20 жовтня під час бою поблизу Куп’янська. Йому було лише 42 роки…


Рідні кажуть, що Олександр із дитинства був дуже здібним, мав багато друзів. Народився у Вінниці, з успіхом закінчив загальноосвітню школу №2, де його пам’ятають як гарного учня із золотим серцем. А здобувши освіту у Вінницькому будівельному технікум, він ще й став дуже гарним майстром. За словами близьких, найбільше творчі та організаційні здібності Олександра проявилися під час роботи на фірмі з виготовлення вікон.

«Його талант і вміння впливали на багатьох колег, адже завжди навчав із любов’ю та завзяттям до своєї справи. На роботі до нього дослухалися й поважали за професійність та здатність створити дружню, сприятливу атмосферу, – розповідає сестра полеглого Захисника Марина Павлівна. – Проте, найбільше Сашко любив моїх дітей, а своїх трьох племінників. Був для них не просто дядьком, а янголом охоронцем. На жаль, тепер він наглядатиме за ними лише з небес…»

Церемонія прощання із Олександром Дворським розпочнеться о 10:30 живим коридором із вул. М. Драгоманова до його будинку за адресою: вул. В. Симоненка,6.

О 13:30 поминальну панахиду за Захисником відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Поховають воїна о 14:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook