Вінничани стали призерами чемпіонату світу з універсального бою

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Артем Зімін здобув титул чемпіона світу у категорії кадети. А Кирило Вербицький виборов «бронзу» серед юнаків. Такі досягнення вінницьких спортсменів на чемпіонаті світу з універсального бою, який наразі триває у місті Тбілісі, Грузія. Обоє призерів – вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5.

Наставник спортсменів тренер-викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Олег Бузовський, розповів, що обидва хлопці займаються дзюдо та самбо вже майже 10 років.


«Вони прийшли до нашої школи у три роки, відтоді активно тренуються та мають у своєму арсеналі чимало перемог. Хлопці – неодноразові призери чемпіонатів України з дзюдо та самбо», – говорить Олег Бузовський.

Він додав, що вінничани їхали на чемпіонат світу з універсального бою за нагородами й в результаті їх здобули.

«Немає нічого неможливого, головне – бажання та праця спортсмена та тренера, якщо це є, то обов”язково буде успіх», – говорить тренер.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що спортивна школа № 5, протягом багатьох років формує сильних і цілеспрямованих спортсменів.

«Багато випускників цієї школи вдало продовжили свою кар”єру в спортивному світі та досягли виняткових результатів на різних змаганнях. Бажаємо подальших перемог нашим вінничанам!», – каже Сергій Краєвський.

Для довідки:

На спортивну подію до Грузії з’їхались борці з 20 країн світу, а це понад 300 учасників.
Вони змагаються у наступних вікових категоріях: діти (10-11, 12-13 років); юнаки та дівчата (14-15, 16-17 років); юніори (18-20 років); дорослі.

Коментарі у Facebook