Вінницькі спортсменки здобули золоті та срібні нагороди міжнародного турніру з художньої гімнастики «Laser Cup 2023»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницькі гімнастки у фіналі міжнародного турніру «Laser Cup 2023» вибороли золоті та срібні медалі. Змагання відбувались у місті Бардейов, Словаччина.

За словами Ганни Миргородської, яка є головою Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики, тренеркою-викладачкою міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та Вінницької ШВСМ, дані змагання були високого рівня. Участь у них взяли понад 400 спортсменок зі Словаччини, Польщі, Боснії та Герцеговини, Угорщини, Чехії, України.


У підсумку міжнародного турніру «Laser Cup 2023» з художньої гімнастики, з-поміж вінничан першість здобули: Ярослава Петренко, Злата Величко, Анна Мазуркевич, Дарʼя Цимбалюк, Марія Кватернюк, Марія Єжкун, Уляна Черновська, Злата Малогловець, Анна Костанда.

Срібні нагороди завоювали: Марія Заремба, Катерина Дудчик, Поліна Кравчук, Іванна Барабаш.

«Наші тренери, завжди створюють креативні та сучасні постановки. Ми дякуємо їм за підтримку та натхнення йти до перемоги попри складнощі та втому», – говорить спортсменка Поліна Кравчук.

Тренерка-викладачка міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Ганна Миргородська зазначила, що виїзні великі змагання – це завжди цікавий досвід.

«На таких турнірах багато дітей і ти бачиш їхній рівень, бачиш роботу міжнародних колег-тренерів, а також оцінюєш свою роботу. Наші учениці мають чудову нагоду позмагатись та показати свій рівень підготовки. А найдорогоцінніше – це досвід, який ми отримуємо під час змагань. Впевнена, що кожен конкурс – це новий крок до вдосконалення. Ми дякуємо нашим Збройним силам України за можливість займатись, виступати та демонструвати потенціал наших вихованців», – каже Ганна Миргородська.

Коментарі у Facebook